Installatiebedrijf Multitechniek Haarlem richt zich op verschillende installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Zo zijn onze werktuigbouwkundig installateurs gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van onder andere:

Cv installeren Haarlem

Centrale verwarming

Dealer van onder andere Nefit en Remeha

Warmtepompinstallatie

Dealer van onder andere Alfa Innotec

Airco installeren Haarlem

Airconditioning

Dealer van onder andere Carrier, Mitsubishi, Toshiba en Clivet

Zonneboilersystemen Haarlem

Zonneboilersystemen

Dealer van o.a. Nefit-zonneboilersystemen

Pv-panelen installeren Haarlem

Pv-panelen

Dealer van Nefit-pv-panelen

Werktuigbouwkundig onderhoud Haarlem

Service & Onderhoud

Ook voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Centrale verwarming

Behoefte aan warmte? Installatiebedrijf Multitechniek Haarlem verzorgt de aanleg en het onderhoud van complete cv-installaties. Wilt u dat wij een moderne en zuinige cv-ketel plaatsen in Haarlem en omstreken of heeft uw huidige cv onderhoud nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Toe aan een warmer kantoor of huis? Bel snel!

Milieuvriendelijk verwarmen? Een warmtepompsysteem maakt het mogelijk uw huis of kantoor over een langere periode constant te verwarmen en verbruikt daarbij weinig fossiele brandstoffen. Het creëert dag en nacht een gelijkmatige warmte. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Multitechniek Haarlem om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ook milieuvriendelijk verwarmen? Neem contact op!

Airconditioning

Toe aan verkoeling? Multitechniek Haarlem is gespecialiseerd in het verkoelen van uw binnenklimaat. Uw leef- en werkomgeving wordt aanzienlijk verbeterd door de installatie van een airconditioningsysteem. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de buitentemperatuur en kunt u de binnentemperatuur instellen naar wens. Wanneer de mogelijkheden in kaart zijn gebracht, monteren onze werktuigbouwkundig installateurs een passend systeem van de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem snel contact op voor passend advies.

Behoefte aan verkoeling? Neem contact op!

Zonneboilersystemen

Wilt u optimaal gebruikmaken van de natuurlijke energie van de zon? Met een zonneboilersysteem kunt u meer energie besparen en dus zuiniger leven. U kunt tot wel 60% van uw energieverbruik op warm water besparen. De installateurs van Multitechniek Haarlem leveren en monteren complete zonneboilersystemen. Neem contact op voor meer informatie.

Zuiniger leven dankzij de zon? Neem contact op!

Pv-panelen

Met zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van de lichturen van de zon en deze direct omzetten naar elektrische energie om te gebruiken in uw huis of kantoor. Bent u klaar voor een energiezuiniger leven? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Ook zonlicht omzetten naar elektriciteit? Bel snel!

Service & Onderhoud

Snelle hulpverlening nodig? De werktuigbouwkundig installateurs van Multitechniek Haarlem staan voor u klaar. Zowel bij regulier onderhoud aan uw cv-ketel als calamiteiten kunt u rekenen op een snelle service en probleemoplossing door onze monteurs en loodgieters uit Haarlem. Maak een afspraak voor het lokaliseren en behandelen van de problemen met uw installaties.

Service of onderhoud nodig? Bel snel!

Multitechniek Haarlem
Zuid Schalkwijkerweg 49 
2034 JH Haarlem  023 - 533 71 15

 info@multitechniekhaarlem.nl

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

KVK 34118910

Privacyverklaring

Privacyverklaring